Tel. 671 752 224

Recital ONLINE #quédateencasa

Estar confinats no significa que no puguem fer concerts.

El dissabte 3 ens juntem els alumnes de Laura Dudley, Laura Martí i Altea Martínez per fer recitals de solistes.

Tenim ganes de tornar-nos a veure i escoltar-nos.

recitalsolistasonline

Correu-e

Nou grup de MÚSICA EN FAMÍLIA

Comencem nou curs obrint nou grup de Música en família amb la metodologia Willems per a alumnes de 2 i 3 anys en el CEI Nova escoleta Montessori d'Alzira.
Sabeu perquè la música és tan important en edats primerenques?

música en familia 1

Música en familia des de casa

Com esteu? Esperem que ben confinadets i gaudint d'aquest moment d'estar a casa amb els vostres.

Com sabeu, totes les nostres classes han tingut que canviar de format, i ara, ens vegem a través de les pantalles. Però aquest format també té moltes coses bones: podeu fer la sessió al vostre horari habitual o al que millor vos vinga, la podeu veure tantes vegades com vullgau, podeu repetir un exercici en concret... inclós podeu fer la sessió cada dia de la setmana!

En les sessions de música en família, xiquetes i xiquets famílies i mestra, compartim el gust per a fer música en un moment en què els menuts són especialment receptius a aquest art. Ens basem en grans pedagogs com Edgar Willems i Jaques Dalcroze.

A través d'activitats lúdiques fem que el procés d'aprenentatge de la música siga una cosa positiva, divertida i estimulant. Els pares/mares participeu activament en les classes enfortint el vincle familiar amb els vostres fills i filles, fent de la música una eina educativa transformadora en el seu desenvolupament.

Correu-e

Noves places

seventeen 2

Comença el període de matriculació per al curs 2018 / 2019.

Música en família amb la Pedagogia Willemsdesd'1 any / Flauta amb el Mètode Suzuki des dels 3 anys / Grups Pedagogia Willems des dels 4 anys.

Professorat Diplomat en Pedagogia Willems i Mètode Suzuki.

Ens podeu trobar els dilluns, dimarts i divendres en València (Música Temprana) i dimecres i dijous en Alzira (nova escoleta Montessori).

*Avisem: QUEDEN POQUES PLACES!!!!

Correu-e