Tel. 671 752 224

Concert de Música Temprana

El mes de Juny és un mes molt especial per als xiquets músics i les seues famílies.

Ja fa olor a estiu, són les últimes setmanes de classe, i aprofiten per a mostrar tot allò que han treballat durant el curs en petites audicions, recitals o grans concerts.

El diumenge 19 de juny hi ha un concert dels grans, dels que participen molts nens i fan molta música junts, amb els alumnes de MÚSICA TEMPRANA.

Més de 100 xiquets entre els 3 i 17 anys d'edat ompliran de música i alegria la Sala de Concerts de la Banda Primitiva de Llíria.

Conegueu l'escola MÚSICA TEMPRANA?  Ells van ser els que ens van portar el Mètode Suzuki al territori Valencià, a mitjans dels 80 obriren la seua primera escola. Avui en dia és una escola gran, una gran família, en la que des del curs passat la Flauta ha entrat a formar part de la seua gran colla de violins, pianos i violoncels. També es respira la Pedagogia Willems a les classes de Llenguatge Musical i Iniciació a la Música. Tant Edgar Willems com Shinichi Suzuki tenien un propòsit en comú, educar mitjançant la música amb valors per a aconseguir un món millor. 

 

Correu-e